Next
Prev
View Details
Sky Bell
  • Date : 2019
  • Client : HINDVA GROUP
  • Area : AHMEDABAD
  • Status : Ongoing
  • Scale : 281877 sq.ft

Gallery

Project Info

    The Sky Bell view an eight storied residential scheme is at the side of the ______ main road, where the towers are designed alongside the periphery of the plot keeping the margins at bay and the central zone being the common open plot. The common open plot centres all the necessary amenities leaving them accessible to the residents of all towers. The residencies on each floor are arranged in groups of four in such a way that neither the privacy is compromised and nor the feeling of community. The apartment is placed in such way as that the southwest side is either a balcony or a window which allows the wind inside and the services on the southern walls so as to block the harsh sunlight.

DIAGRAM